Românii pot juca în turneul Neymar Jr’s Five pentru un loc în finala mondială din Brazilia

Luni, 11 Aprilie 2016 - 15:38
Joacă și caștigă puncte:

Neymar Jr, vedeta Barcelonei È™i a echipei naÈ›ionale a Braziliei, oferă tinerilor fotbaliÈ™ti È™ansa de a-È™i demonstra talentul într-un turneu de fotbal aparte. 

Jucătorul inclus pe lista scurtă la FIFA Ballon d’Or (alături de Ronaldo È™i de Messi – argentinianul care avea să câÈ™tige trofeul) le face o invitaÈ›ie jucătorilor cu vârste între 16 È™i 25 de ani din peste 35 de țări, inclusiv celor din România: să-È™i facă echipă È™i să intre în turneul Neymar Jr’s Five.  

“Este genul de fotbal care mi-a plăcut întotdeauna, dar de această dată mai e o È™mecherie: echipele de cinci jucători pierd câte un jucător de fiecare dată când primesc un gol, până când o echipă rămâne fără jucători sau până când se scurg cele zece minute ale unui meci. Asta o să facă jocul mult mai antrenant”, spune Neymar Jr.

În România vor avea loc patru turnee de calificări locale - în TimiÈ™oara (7 mai) È™i Târgu MureÈ™ (14 mai), urmate de cele din IaÈ™i (15 mai) È™i BucureÈ™ti (21-22 mai). Pe 4 iunie vom afla, la BucureÈ™ti, care este echipa care ne va reprezenta la Finala Mondială din Brazilia. Echipele campioane din cele peste 35 de țări se vor duela pentru marele trofeu în iulie, în Praia Grande, locul în care talentatul jucător brazilian a crescut, È™i-a început cariera profesionistă È™i, mai târziu, a fondat “Instituto Projeto Neymar Jr”.

“Am visat să am un turneu care să-mi poarte numele È™i prin intermediul căruia să aduc cele mai bune echipe din lume în oraÈ™ul meu natal. Această dorință se transformă în sfârÈ™it în realitate, deci abia aÈ™tept să văd ce pot face aceÈ™ti jucători”. Neymar Jr, cel care a ajutat la dezvoltarea formatului competiÈ›ional, va invita echipa câÈ™tigătoare la un meci al Barcelonei pe Camp Nou.

Finala mondială are loc în iulie, la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia. Obiectivul institutului este să ofere educaÈ›ie extracurriculară È™i activități sportive copiilor dezavantajaÈ›i È™i familiilor acestora, promovând incluziunea socială È™i participarea activă în comunitate. Instituto Projeto Neymar Jr s-a deschis în 2014 È™i este al doilea program ‘FutbolNet’ creat în parteneriat cu FundaÈ›ia FC Barcelona în Èšara Cafelei, primul fiind cel din favelele oraÈ™ului Rio de Janeiro.

Echipele formate din 5-7 jucători se pot înscrie acum pe www.redbull.ro/neymar5.

În România, turneul Neymar Jr’s Five este organizat în parteneriat cu FederaÈ›ia Română de Fotbal. 
 

citește și:

Magazin Oficial

magazin.frf.ro

Tricou oficial acasa adulti

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou oficial deplasare

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou suporter adulti

Tricou suporter Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 115,00

DETALII
Stiri FRF.ro
POVESTILE NATIONALEI
PARTENERI