Ramos, De Gea și Azpilicueta prefațează România-Spania pe noul FRF.ro

Sambata, 26 Martie 2016 - 09:03
Joacă și caștigă puncte:

Jucătorii spanioli le transmit un mesaj fanilor români care vor veni duminică pe Cluj Arena.

Duminică, 27 martie, de la ora 21:45, reprezentativa României joacă un meci de gală împotriva campioanei europene en-titre, Spania.

Înaintea partidei de pregătire a Campionatului European, jucătorii spanioli au acordat, în exclusivitate, interviuri pentru FRF TV.

”Va fi o partidă în care vom încerca să ne impunem stilul de joc. DeÈ™i e un amical, noi avem tot timpul în gând victoria”, spune Cesar Azpilicueta, fundaÈ™ul lui Chelsea.

Sergio Ramos este unul dintre jucătorii care s-au aflat pe teren la ultima întâlnire dintre cele două reprezentative, în 2006, la Cadiz. ”Partea pozitivă e că după acel moment am început o perioadă numai cu victorii”, îÈ™i aminteÈ™te în interviu apărătorul lui Real Madrid. El nu va mai face deplasarea în România după ce a suferit o accidentare în amicalul disputat joi, în Italia (1-1).

Unul dintre cei mai buni goalkeeperi ai lumii, David De Gea, de la Manchester United, are un mesaj pentru suporterii care vor veni pe stadion: ”Va fi o partidă foarte frumoasă pentru oamenii din tribună, noi întotdeauna dăm totul pentru a câÈ™tiga!”.

URMĂREȘTE INTERVIURILE ACORDATE DE JUCĂTORII SPANIOLI PENTRU FRF TV!

 

citește și:

Magazin Oficial

magazin.frf.ro

Tricou oficial acasa adulti

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou oficial deplasare

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou suporter adulti

Tricou suporter Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 115,00

DETALII
Stiri FRF.ro
POVESTILE NATIONALEI
PARTENERI