Programul complet de pregătire al echipei naționale înainte de Euro 2016

Marti, 12 Aprilie 2016 - 12:04
Joacă și caștigă puncte:

”Tricolorii” vor pregăti Campionatul European din vară cu un cantonament în Alpi, în localitatea Saint-Vincent din Italia

Situat în inima munÈ›ilor, Grand Hotel Billia îi va găzdui pe jucătorii echipei naÈ›ionale È™i pe staff-ul acesteia între 18 È™i 30 mai.

În această perioadă, România va disputa două meciuri amicale. Primul, împotriva reprezentativei Republicii Democrate Congo, se va disputa pe 25 mai, de la ora locală 20:00 (21:00 ora României), pe stadionul din Saint-Vincent.

Jocul de verificare cu Ucraina este programat pe 29 mai, de la ora locală 19:30 (20:30 ora României), pe stadionul Olimpic din Torino.

Republica Democrată Congo, locul 51 în clasamentul FIFA pe luna aprilie, este dublă câÈ™tigătoare a Cupei Africii pe NaÈ›iuni, în 1968 È™i 1974. Printre cei mai reprezentativi jucători se numără Mbokani (Norwich), Bakambu (Villareal), Bolasie (Crystal Palace), N’Sakala (Anderlecht), M’Poku (Chievo) È™i Kebano (Genk). Pentru RD Congo joacă È™i Jeremy Bokila, fost atacant în Liga I.

SelecÈ›ionata Ucrainei, locul 22 în ierarhia mondială, s-a calificat la Campionatul European din FranÈ›a în urma barajului câÈ™tigat în faÈ›a Sloveniei (2-0, 1-1). Viitorii adversari ai ”tricolorilor” au trei participări la marile turnee finale: Mondialul din 2006, Euro 2012, când au fost una dintre gazde, È™i Euro 2016. SelecÈ›ionerul Myskhaylo Fomenko are la dispoziÈ›ie un lot format în mare parte din jucători care evoluează în prima ligă internă, la Șahtior DoneÈ›k (Pyatov, Kucher, RakiÈ›ki, Stepanenko) È™i Dinamo Kiev (Husiev, Iarmolenko, Khacheridi). Alături de ei, “stranierii” Konoplyanka (Sevilla) sau Kravets (Stuttgart).

Pe 3 iunie, înaintea plecării spre FranÈ›a, “tricolorii” vor disputa în România o ultimă partidă amicală împotriva Georgiei.  

citește și:

Magazin Oficial

magazin.frf.ro

Tricou oficial acasa adulti

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou oficial deplasare

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou suporter adulti

Tricou suporter Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 115,00

DETALII
Stiri FRF.ro
POVESTILE NATIONALEI
PARTENERI