Mesajul lui Keșeru pentru suporterii români: "Ne pare nespus de rău că noi, jucătorii, nu ne-am ridicat la nivelul vostru"

Joi, 30 Iunie 2016 - 10:32
Joacă și caștigă puncte:

Atacantul echipei naÈ›ionale a României, Claudiu KeÈ™eru, a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook un mesaj suporterilor români.

"Nu vreau să mă ascund. Nu pot. De ce aÈ™ face-o? AÈ™a cum È™i tu esti lânga noi È™i la bine, È™i la rău, la fel È™i noi simÈ›im să iÈ›i vorbim È™i când câÈ™tigăm, dar È™i când pierdem. Tu ai fost mereu acolo pentru noi. Tu meriÈ›i dedicaÈ›ii la victorie È™i explicaÈ›ii la înfrângere.

Îmi pare rău că-È›i scriu abia acum, dar È™tiu că efectul e acelaÈ™i, pentru că supărarea încă e foarte mare. Nu am ezitat, nu m-am ferit de tine, È™tiu tot ce ne-ai reproÈ™at, dar pur si simplu n-am putut să mă adun. Tu aÈ™teptai de 8 ani să vezi naÈ›ionala din nou la un turneu final, eu aÈ™teptam de o viață să joc pentru România într-o asemenea competiÈ›ie.

Știu că e greu să crezi asta, pentru că rezultatul final e unul ruÈ™inos, dar crede-ne... crede-ne că starea generală de spirit din lot în toată perioada asta a fost una de sacrificiu, dorință È™i determinare. Asta astepta toată lumea de la noi È™i asta simÈ›eam fiecare dintre cei 23 de jucători. În perioada de pregătire dinaintea turneului È™i în Franta am avut cele mai bune condiÈ›ii pentru performanță, dar nu am reuÈ™it-o. Nimeni nu este vinovat în afară de noi.

Am dat tot ce aveam mai bun din noi, chiar dacă întotdeauna e loc de mai bine, iar asta s-a întâmplat datorită È›ie! Tu ne-ai împins de la spate È™i ne-ai făcut să ne simÈ›im inepuizabili în meciul cu FranÈ›a È™i în mare parte din meciul cu ElveÈ›ia! Tu ne-ai ajutat să ne depășim condiÈ›ia în multe momente È™i ai făcut tot ce puteai pentru calificarea pe care o visa o È›ară întreagă, dar noi din punct de vedere tehnic nu ne-am ridicat la nivelul aÈ™teptat. Dacă am fi reuÈ™it asta, sigur ne-am fi calificat mai departe din grupe.

Dacă s-ar face un clasament al suporterilor, tu ar trebui să fii deja în finală. Chiar dacă francezii È™i albanezii au avut mai multi fani decât noi în tribune, tu ai făcut un spectacol total, o atmosferă incendiară È™i ai arătat o deteminare extraordinară când ne susÈ›ineai. Din acest motiv, lumea în FranÈ›a încă vorbeÈ™te de tine. Chiar te-am simtit pe teren È™i ai fost al 12-lea jucător al nostru. Ne pare nespus de rău că noi, ceilalÈ›i 11, nu ne-am ridicat nici măcar la jumătate din nivelul tău…

Mi-aÈ™ fi dorit să ajut mai mult echipa naÈ›ională la Campionatul European, pentru că îmi doream asta mai tare ca orice È™i eram pregătit. Nu spun că rezultatul ar fi fost altul cu mine în echipă contra FranÈ›ei sau Albaniei È™i nu judec decizia antrenorului, însă rămân cu regretul că nu am fost pe teren mai mult timp. M-am bucurat, în schimb, că te-am vazut pe tine <în teren> în toate cele 270 de minute din grupe È™i ăsta e singurul lucru de care sunt mândru.

De mine n-am cum să fiu mândru, chiar dacă m-am simÈ›it determinat È™i concentrat pe măsură. Ceva a lipsit, din păcate, È™i nu pot să mi-o iert. Pot doar să aÈ™tept È™i să mă revanÈ™ez față de tine prin goluri, niÈ™te goluri care îmi doresc să facă să dispară golul pe care-l avem cu toÈ›ii în suflet acum. ÎÈ›i multumesc, "12"! Hai, România!

Cu respect și (sper) cu tine alături, al tău Keșeru"

citește și:

Magazin Oficial

magazin.frf.ro

Tricou oficial acasa adulti

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou oficial deplasare

Tricou oficial Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 193,00

DETALII

Tricou suporter adulti

Tricou suporter Joma echipa nationala de fotbal a Romaniei

LEI 115,00

DETALII
Stiri FRF.ro
POVESTILE NATIONALEI
PARTENERI